Sumber - http://www.akupunyer.com/2011/09/teknik-seo-untuk-blogspot.html#ixzz2lAmvaChn

RahsiaVitaminIbu.Com

Salam sayang semua pembaca blog VItamin Online Store..

Untuk pengetahuan semua pembaca blog ini (www.naturally-vitamin.blogspot.com), kami telah berpindah ke domain baru iaitu Rahsia Vitamin Ibu.

Jadi, untuk informasi dan tips-tips berkaitan dengan Shaklee daripada kami, sila layari website kami di http://rahsiavitaminibu.com ye!

Walaubagaimanapun, setiap update terkini dari Rahsia VItamin Ibu akan di-link kan ke blog ni. Anda hanya perlu klik kepada link yang terdapat dalam setiap entry dan seterusnya akan dibawa kepada artikel terkini di website baru kami.

Fanpage kami tetap sama iaitu VItamin Online Store ... bagi yang belum like FB page ini, tekan button LIKE laju2 agar anda tidak terlepas sebarang informasi terkini dari kami.

Untuk sebarang pertanyaan, sila hubungi 012-357 9599!

Sunday, 7 October 2012

SALES: Sebulan Bersama VItamin Online Store

Firstly, I'm truly sorry for the long silence. Bukan apa, kebelakangan ini saya lebih aktif di Facebook berbanding di blog sendiri kerana lebih mudah online melalui smart phone berbanding laptop.. Oh ya! Saya dah bagitahu ke yang saya ada buat fanpage sendiri?? Belum lagi kan? Opss..sorry! It's name is VItamin Online Store (VIOS) and of course it is directly brought by naturally-vitamin.blogspot.com :). Anyway, here is the link: www.facebook.com/VItaminOnlineStore. Please feel free to 'LIKE' it ya! Anda akan mendapat updates dengan lebih cepat tentang produk-produk Shaklee dan tawaran istimewa yang sedang berlangsung.

Ok, promosi terkini yang sedang berlangsung di VIOS adalah seperti berikut:

Tarikh tutupnya ialah pada 16/10/2012 iaitu dalam masa 10 hari lagi. Jangan lepaskan peluang ini ya!

Bukan itu sahaja, sepanjang bulan Oktober ini Shaklee menawarkan percuma satu ESP bagi setiap pembelian 6 canister ESP!

Apakah ESP?

ESP Soy Protein Isolate Powder adalah sejenis protein lengkap dari Shaklee yang TIDAK diubahsuai secara genetik (non GMO) bagi membekalkan KESEMUA 22 jenis asid amino yang diperlukan oleh tubuh manusia termasuklah 9 asid amino yang perlu yang tidak dihasilkan oleh badan.
Berasaskan dari soya yang kaya dengan isoflavon, ESP adalah protein yang rendah lemak, bebas laktosa dan kolestrol serta sesuai untuk semua golongan tak kira muda mahupun sudah berusia.

Apakah manfaat ESP?
 • Bekalan asid amino di dalam ESP bertujuan untuk memelihara dan membina otot, kuku, rambut, kulit, tisu dan kelenjar yang sihat.
 • Isoflavon yang terdapat di dalam soya dikatakan berfungsi seperti hormon wanita. Ia dapat membantu dalam mengurangkan paras kolestrol, mencegah osteoporosis dan juga sakit jantung.
 •  Pengambilan ESP dapat menjadikan kulit lebih berseri dan anjal. Ia merangsang regenerasi kulit dan otot yang kendur, memulihkan kedutan, menyerikan wajah , memulihkan luka dan parut dengan segera.
 • ESP adalah pemberi tenaga segera yang diperlukan. Ia dapat menghilangkan kelesuan dan merupakan asas bagi mendapat tubuh badan yang sihat dan cergas.
Siapa yang patut mengambil ESP?
 1. KITA semua. Anda dan juga saya perlu mengambil protein bagi memastikan taraf kesihatan di tahap yang optimum.
 2.  Ibu menyusu bagi menambahkan tenaga dan bekalan susu yang berkualiti dan berterusan kepada si kecil yang dalam proses tumbesaran.
 3. Ibu mengandung bagi membina tisu dan tulang anak di dalam kandungan.
 4. Mereka yang sedang berdiet bagi membina tisu dan otot yang kuat agar penampilan kelihatan langsing, menarik dan mantopp.  
 5.  Mereka yang mempunyai masalah kulit bagi membaiki sel-sel rosak dan membina sel-sel baru.
 6. Mereka yang berpuasa atau bekerja berat bagi membekalkan tenaga seharian.
 7. Mereka yang sibuk bekerja, tidak sempat mengambil hidangan yang sempurna kerana ESP mengenyangkan.
 8.  Sesuai untuk pesakit diabetes kerana ESP mengadungi indeks glisemik yang rendah bagi mengawal paras gula. Ia juga baik untuk memulihkan luka dan menggalakkan tisu baru bagi pesakit yang telah mengalami amputation (my late mom consumed it).
 9. Sesuai untuk pesakit jantung dan mereka yang mempunyai paras kolestrol yang tinggi.
 10. Mereka yang ingin mengambil soya tetapi takut dengan kesan sampingan yang sering diwar-warkan. Anda tidak perlu lagi bimbang kerana ESP dihasilkan dari tumbuhan semulajadi, pemprosesannya dikawal rapi dan telah menjalani ujian klinikal.

Untuk sebarang pertanyaan dan maklumat lanjut, sila hubungi farafdzil@gmail.com atau 012-3579599 sekarang!

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...